oslo tur

I dag var hele trinnet i oslo på kunsthistoriskmuseeum og så på stolens utvikling gjennom tidene elns. Utrolig kjedelig, men fine stoler da, tror jeg. Haha. I mens alle andre skoler får fri når 10. har eksamen må vi se på stoler i oslo i stedet. Yey.

Før vi dro til det museet og lærern gikk fra oss var vi på operataket. Er fint i oslo når det er fint vær og sommer. Fikk bare et bilde siden jeg bare hadde med meg mobil og ikke kamera. 


myyysing:)Så gikk jeg og Trine når vi var ferdige på museet og slutta til Ben&Jerry's iskremsak på Storitingstorget elns og så kom garden med musikk og 5 hester. Gøy, ehehe.Trine med iskremskje i hånda. ♥


Etter Trine hadde dratt for å møte morra si gikk jeg til BikBok og kjøpte litt klær på veldig salg. Alt kosta ca 50 kr eller var halv pris. Men er fattig for tiden så fikk bare kjøpt noe, tok bilder i stad, men orker ikke laste opp og slette og sånt nå. Men ja, når jeg hadde shoppa litt møtte jeg Solveig og hennes venninne Camilla på en annen butikk og så dro vi til Aker Brygge.

På akerbrygge spiste vi på T.G.I Friday. Veldig god mat men teite servitører. Han prøvde å ta betalt for hel salat når jeg kjøpte halv. Haha. Og såå.. tok jeg og Solveig trikken til oslo s igjen og kjøpte noen små ting til Minnie før vi tok toget hjem.


Venter på trikken fra akerbrygge. :):):)

Hadde egentlig en bra dag, selvom jeg har vondt i beina etter all gåinga, haha. Men blogges i morgen!

- Hadde du en bra Fredag?
- Har du hatt kjipe servitører før?

Gooood helg! 


4 kommentarer

sv: ehh.. det stemmer jo ikke med alle.. Og poenget er jo at beliebere som ikke visste det får vite det :) Mange som spør jo om å legge de ut..

Ida

21.mai.2011 kl.13:04

Hadde en ganske bra fredag ja, var bare på skolen en time!

Nei, har stort sett hatt ganske gode opplevelser med kelnere så vidt jeg kan huske.

SV; Takk :)
kooselig! :D fiine bilder! ;D

Redea

21.mai.2011 kl.13:14

Fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

<3Tora - legg meg til som venn! (:

<3Tora - legg meg til som venn! (:

15, Nittedal

Hallo! :) Jeg er en 15 år gammel jente som blogger om alt som faller meg inn. Enjoy og legg igjen en kommentar! Kontakt: tora-loupi@hotmail.com

free counters bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits