DU er nydelig!

Å være jente er noe dritt, du sliter veldig med selvtilliten, og selv om du "ikke tar deg nær" av det folk sier glemmer du det ikke.  Er du pen ? er du alt. Du er populær, du er kul, du har flest venner og baksnakket er bygget på misunnelse ? ikke på personen. Du er guttemagnet og jentene ser opp til deg, du er dronningen på haugen og livet er en dans*. (skrevet av supermarie.net)

Når selvtilliten ligger på bunn har jeg et tips til deg. Du finner fram to ark og på den ene skriver du alt du liker ved deg selv og på den andre alt du ikke liker. Og ikke vær for streng mot deg selv, tenk at det er en annen person som ser på deg. Når du er ferdig med å skrive begge lappene, henger du opp den positive et sted hvor du ser ofte, som for eksempel ved et speil og den andre delen brenner du opp. For alle må fokusere på det som er bra og ikke det som er dårlig - det betyr ingen ting.

Akkurat det samme kan du gjøre med at du skriver om ting med livet ditt som er bra og ikke. Eller så kan du skrive ned ting som gjør deg glad eller gode minner også kan du lese gjennom de hver gang du er litt nedenfor. En annen ting du kan gjøre er å lage en scrapbook til en person du er glad i og sette inn nostalgiske fine bilder og glede vennen din. Å glede andre er en god følelse.

En annen ting man aldri skal glemme er at absolutt INGEN i denne verden er stygge. Veldig mange kan ha en personlighet som gjør dem stygg, men nå snakker jeg om utseende. Så klart er noen penere enn andre, men det finnes alltid noe pent med alle. Aldri kall noen stygge pga utseende, som sagt, hvis du ser etter, finnes det alltids noe som er vakkert.
Q: Har du ofte dårlig selvtillit?
Q: Har du noen tips til hva man kan gjøre for å få bedre selvtillit?

Én kommentar

Connie

08.feb.2011 kl.20:32

Så sykt cute! Og du bra du brente den `dorlig`for det var ikke sant, alt som står der er fantastisk, du er fantastisk! <3

Skriv en ny kommentar

<3Tora - legg meg til som venn! (:

<3Tora - legg meg til som venn! (:

15, Nittedal

Hallo! :) Jeg er en 15 år gammel jente som blogger om alt som faller meg inn. Enjoy og legg igjen en kommentar! Kontakt: tora-loupi@hotmail.com

free counters bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits