Starte å blogge igjen!

Klarer ikke å slutte å blogge, så nå skal jeg starte for fullt og prøve å få fler lesere enn det jeg hadde før. Nå driver jeg og lager nytt design som nok kommer litt senere i dag. Jeg kan ikke være alt for mye på pcen, siden jeg er syk, men klarer ikke sove mer nå. Men snakkes senere i dag!


Fyrt i peisen i hele dag <3

Blogges!

Én kommentar

Thea Marie

30.jan.2011 kl.19:47

Sv; jeg står på slalom, var å stod med Bestevennninna mi for en uke siden omtrent ( forrigge lørdag) Det var kjempe koselig, og slitsomt ikke minst. Vi stod i 7 timer i strekk. Haha, ble litt i overkant, men man glemmer av tiden siden det er så gøy.

Gleder meg også til sommeren, for da slipper man å pakke seg inn for å dra ut på en løpetur, og må inrømme at jeg aldri verden hadde giddi å løpt uten musikk i ørene.

+ at jeg aldri løper med venner jeg heller. haha, for føler jeg også er i dårlig form.Eller ihvertfall i dårligere form en vennene mine. ( noen av de ) Det er noen av venna mine som ikke trener i det hele tatt, og de gidder ikke være med..

Jeg har gått på dansing selv, gikk på hiphop for noen måneder siden. Var kjempe gøy, og jeg hadde aldri dansa før. Men det gikk overraskende bra. Hadde jeg aldri trodd om megselv.

Skriv en ny kommentar

<3Tora - legg meg til som venn! (:

<3Tora - legg meg til som venn! (:

15, Nittedal

Hallo! :) Jeg er en 15 år gammel jente som blogger om alt som faller meg inn. Enjoy og legg igjen en kommentar! Kontakt: tora-loupi@hotmail.com

free counters bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits